dissabte, 31 de desembre del 2011

Publicació digital

Aquesta és una de les últimes entrades que faig sobre ambdós assignatures i hem centraré amb la publicació digital , aquesta activitat tractava d'escollir un bon orador i fer un seguiment d'aquest. Inicialment vam escollir el Josep Guardiola , però finalment vam escollir al Jordi Évole ja que tenia més facilitat per fer el seguiment i perquè ens agrada la seva manera d'entrevistar , sense embuts i descarat.
 A continuació us faré una breu introducció sobre el Jordi Évole i el seu programa sobre el qual hem basat el nostre seguiment.
 A continuació us faré una breu introducció sobre el Jordi Évole i el seu programa sobre el qual hem basat el nostre seguiment.

Jordi Évole
És el cervell de Salvados , el ​​mestre de l'humor i de la ironia amb la seva particular manera d'entrevistar, sense embuts descarat. Va començar treballant com a locutor de partits de futbol regional al programa Carrusel Catalunya de Ràdio Barcelona, a les ordres de Manuel Segura. També va treballar en els informatius de Telecinco i de la SER. La seva carrera va despuntar el 2000 al fitxar com a guionista de La Cosa Nostra, programa que Andreu Buenafuente presentava a TV3. Des de llavors pertany a la plantilla de El Terrat. És subdirector i guionista de Buenafuente i interpreta un dels seus personatges més famosos: El Follonero. El seu treball al programa Buenafuente de La Sexta li ha permès presentar altres programes per a la cadena com Salvados per la campanya, dedicat a la campanya electoral a Espanya de 2008, també ha presentat altres programes com Salvados per l'Església, Salvados por la Eurocopa i salvats pels toros. Ara torna carregat de sorpreses, aquesta vegada amb un Salvados ! setmanal ple d'intencions de fer-te riure sense parar perquè comencis la setmana una mica millor gràcies a la millor versió del Follonero



En quant a Salvados és defineix com un espai on caben moltes coses: una entrevista a un polític, una enquesta al carrer, un infiltrat que es cola a molts llocs ... I em va agradar el que em va dir un taxista fa poc: «Vas a tornar a fer més malifetes?». Això defineix molt bé l'essència del programa. Jodiria que som un programa molt entremaliat.

A continuació us penjo el link on podeu trobar la nostra publicació digital , més concretament una pàgina web on parla sobre el presentador , el programa , i el seguiment que hem realitzat i també algunes curiositats com que el nostre orador ha guanyat el premi Ondas aquest any !

En conclusió aquesta activitat personalment hem va agradar molt de realitzar , sobretot la pàgina web, però trobo que es molta feina fer el seguiment i etc...  per exposar amb només 5 minuts. En quant a l'exposició crec que va estar correcte tot i que m'hagués agradat fer quatre pinzellades més. En conclusió no deixa de ser una activitat amb la finalitat de crear un suport és a dir posar en pràctica coneixements de gitic i fer una exposició oral ,la qual cosa hem sembla molt bé ja que et permet fer un seguiment de gitic i posar-ho en pràctica i d'altra banda al haver d'exposar-ho et fa anar perdent els nervis i agafant confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada