dimecres, 28 de desembre del 2011

JClic



Què és JClic?
JClic està format per un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives com per exemple trencaclosques ,associacions , exercicis de text , mots encreuats...


Les activitats no s'acostumen a presentar soles , sinó empaquetades en projectes. Un prodecte està format per un conjunt d'activitats i una o més seqüències que indiquen en què s'han de msotrar.L'antecessor del JClic és el Clic , una aplicació que des de 1992 ha estat utilitzada per educadors i educadores de diversos països com a eina de creació d'activitats didàctiques per als seus alumnes.


Finalment J clic està desenvolupat en la plataforma Java , és un projecte de codi obert i funciona en diversos entorns i sistemes operatius.


Característiques : 


Clic 3.0 és un programa de lliure distribució per al desenvolupament educatives multimèdia. Aquest programa permet crear diverses activitats com les que hem esmentat abans. Però a més a més les activitats també podem contenir text gràfics , sons i altres recusos multimèdia. També és possible encadenar grups d'activitats en paquets per tal d'executar seqüencialment. El programa pot enregistrar els resultats de les activitats en una base de dades. 


Clic 3.0 funciona per a Windows versió 3. 1 i funciona en 7 idiomes i és de programari lliure.


Enllaç de la pròpia pàgina web on el podem descarregar sense cap problema.


Com a opinió només dir que crec que és una bona oportunitat tant per a nens , pares o mestres ja que poden utilitzar aquesta eina tant per apendre , educar , divertir-se i compartir bons moments.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada