divendres, 30 de desembre del 2011

Reflexió final , Coed


En aquest cas avui dia 30 de Desembre de 2011 em plau acomiadar-me del blog i de l 'assignatura de Coed , però en aquest cas tampoc és un adéu sinó un fins després.

Al inici de curs no tenia ben clar l'objectiu de l'assignatura de Coed , però finalment e entès que gràcies a les classes i sobretot a les activitats que hem anat realitzant , ara , sóc més competent. En aquest cas sóc més competent en quant a la comunicació i tot el que aquesta comporta, comunicació oral , escrita, la importància de les habilitats lingüístiques... Sobretot donar gràcies a moltes de les activitats que hem realitzat que son les que m'han ajudat a créixer com a oradora i que tenen molta influència en la gran millora que he realitzat.

Moltes de les activitats a realitzar no tenien un rerefons gaire ampli : llegir-nos un llibre i realitzar un decàleg , el qui sóc jo , el qui ets , tu ? , publicació digital , identitat i territori ... Activitats inicialment senzilles. Però amb el temps et dones compte que aquestes activitats et permetes agafar seguretat , treure'ns la por , obrir-nos amb els companys , coneixens més , compartir gustos i preferències , ser naturals , gesticular, controlar els nervis , aconseguir realitzar el feedback amb els companys i els professors entre d'altres. I en el fons , ara  a final de semestre et dones compte que ho has pogut aconseguir , que t'has ensortit en tots els treballs del semestre gràcies als consells de la Joana Rubio i en Francesc Puigpelat , gràcies a totes les pràctiques que hem realitzat de les activitats i també de que som més competents a l'hora de redactar gràcies a ales síntesis que hem redactat i dels articles que ens hem llegit.

Així doncs aprofito per agrair a l'Iimma que ens hagi fet més competents i ens hagi ajudat a perdre la por i començar la nostra carrera com a bons oradors i fent referència a l'inici això és un fins desprès ja que tot el que hem fet durant el semestre és útil per el que ens queda de semestre i de carrera.

Així doncs només hem queda animar-vos a ser uns bons oradors i a valorar les habilitats de les que gaudim els homes i espero que us hagi servit les meves entrades al blog sobre l'assignatura , on he intentat explicar acuradament cadascuna de les activitats. Però si m'agradaria centrar la vostra atenció en la entrada de com parlar bé en públic i el qui ets , tu ? Ja que apart de considerar dos activitats profitoses , crec que he aconseguit plasmar-les correctament al blog.



Finalment Bon nadal i  feliç any nou 2012 !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada