dimecres, 28 de desembre del 2011

Audacity i Movie Maker

A classe de Gitic vem apendre a fer montatges de video , imatges i so. Per a la realització d'això vem utilitzar dos progames : l'Audacity i el Movie Maker.

En primer lloc l'Audacity és un programa lliure on es pot editar i grabar so , per això en la pràctica de la classe vem comprovar com també és un pot crear les teves pròpies cançons , agregant dues o mes cançons , editan-les i modifiant-les al teu gust.
A continuació adjunto una fotografia sobre l'eslogan , i el funcionament del programa , també sobre aquest segon un video amb explicació.

Fotografíes:



Tutorial

Per acabar adjunto un enllaç on podem descarregar l'audacity

En segon lloc el Movie Maker és un progama editor de videos que podem trobar amb el sistema operatiu de windows on es poden crear les teves propies pel·lícules a partir d'imatges , videos , sons , música i anar-lo configurant a la teva manera, realitzant presentacions molt originals.
A continuació apart d'un tutorial adjuntarem també una fotografia , en aquest cas no un enllaç ja que et ve incorporat amb el sistema operatiu del ordinador.


tutorial del programa

Per finalitzar una mostra del video realitzat a classe , que en aquest cas el vaig penjar al Prezi

Per acabar donar la meva opinió sobre els programes i dir que en el meu cas ha estat molt útil ja que hem utilitzat ambdós programes per a realitzar treballs de diferents asignatures del semestre , apart crec que tothom ha fet un power point o una presentació amb unaltre programa per a presentar una feina o simplement per a un cumpleanys d'un amic i en aquest cas el programa Movie maker és molt útil. aligual que l'Audacity és un progama que també pot resultar interessant no només per realitzar la teva propia música sino també per fer versions per a un gimnás per exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada